Radionice

Jillina Workshops

 

 

Thunder Drum (45 eura) – subota, 6. maj 13:00 – 15:00

Moćan i prodoran! Ovaj drum solo će istražiti komplikovane tehnike kukova, razne vrste shimmija i izazvati vaše izolacione tehnike. Naučite kako da kontrolišete svoje tijelo i pokažete muziku kroz svoje pokrete.

Veličanstvena Mejance (45 eura) –nedjelja, 7. maj 11:45 – 1:45

Vrijeme je da prodrmate svoj Sharqi! Ova koreografija je puna uzbudljivih kombinacija i emocija koje ćete osjetiti. Istražite bogatstvo koje nam donose instrumenti plešući uz različite ritmove. Ovo je jedinstvena koreografija koju bi svakako trebali dodati svom plesnom rječniku.

 


 

Sharon Kihara Workshop

 

 

Pratim tok: Ljupki Tribal Fusion sa nagovještajem Jazz-a! (45 eura) – nedjelja, 7. maj 9:00 – 11:00

Izuzetno dražesna, ljupka i zabavna koreografija! Nakon kompletnog zagrijavanja sa specijalnim fokusom koji se odnosi na kukove i ramena, učit ćemo šest setova kombinacija koje se fantastično nadovezuju i plesati uz zabavni elektro pop! Obucite se kao da idete na jogu i dođite spremni za dobar provod.

 


 

Lee Na-Moo Workshop

 

 

Srž i brzina dinamične fusion koreografije (35 eura) – subota, 6. maj 10:00 – 12:00 

Fokus će biti na tijelu i njegovom jačanju kako bi bili u stanju da izvedemo brze i precizne pokrete. Čas ćemo započeti sa zagrijavanjem, zatim ćemo preći na kretnje i na kraju završiti sa fusion koreografijom. Stilovi koji će biti obuhvaćeni ovim časom su bellydance fusion, balet i moderni.

 

Registracije i više informacija na festival.info@artsinteza.ba ili putem telefona +387 61 856 251

Adresa održavanja radionica: GKUD Bosna, Kazan Mahala 2, 75000 Tuzla